diumenge, 3 de maig del 2009

ON ESTÀ? / 36


Fa unes setmanes que he deixat de publicar regularment els apartats fixos els dies que pertocava. Ho he fet perquè no m'agradava tanta rigidesa, però he comprovat que si no ho faig així al final em perd i acabe per no actualitzar les seccions durant setmanes. Així que tornem al solc. Avui toca el concurs On està? A dalt teniu la foto. És un ermitori, ja es veu. Però, òn està? El premi, un exemplar de Femení singular. Com que la setmana anterior (que en realitat fa quinze dies) posava la foto sencera, no la reproduesc ara, però es tractava de la Plaça del Diamant, a Barcelona. La podeu veure punxant damunt del seu nom. El guanyador del concurs, Gonçal López-Pampló. Li faré arribar l'exemplar de Femení singular.

5 comentaris:

Speaker ha dit...

En aquest ermitori se celebra una romeria important...

Salut!

Pep Castellano ha dit...

Es va celebrar la primera colònia escolar valencianista l'any 1933. La va dirigir Carles Salvador.

Francesc Vera ha dit...

Al pis superior hi ha unes pintures murals: una Santa Cena, passatges de la vida de Sant Pau i una prèdica de Sant Vicent Ferrer.
La capella, amb una cúpula pintada al fresc acaba de ser restaurada no fa molt.

ginjol ha dit...

Dues respostes correctes al correu gairebé simultànies: de primer ha estat Josep Lluís Navarro, i minuts després Francesc Vera. Tenint en compte que Francesc ho encertà fa unes setmanes i no ho concretà per correu, els enviaré el premi als dos. Però que no servesca de precedent, que de dos en dos els llibres se'n van molt de pressa!

Vicent J. Girbés ha dit...

Ja ben a prop podeu visitar un museu interessant de pintures rupestres, des d'on podeu concertar la visita a la Cova dels Cavalls, una de les més interessants de la contrada.