dilluns, 20 d’abril del 2009

ON ESTÀ? / 35


Molta gent s'ha queixat (potser amb raó) del fet que gairebé sempre pose imatges del País Valencià, i molt sovint de la comarca de la Ribera, i per tant la gent que en viu lluny no té opció de participar en el concurs. És cert. El problema és que els seguidors del bloc són majoritàriament valencians, i les poques vegades que he posat imatges de lluny (una vegada Sóller i una altra Terrassa) les respostes han estat ben minses. Però bé, anem a provar una altra vegada. Per no complicar-ho massa, hi teniu la imatge sencera, i d'una plaça mooooooolt coneguda. Ja sabeu les bases: heu de contestar on està la plaça i com es diu per correu electrònic a l'adreça que teniu a la dreta. No valen els comentaris a aquest apunt. No valen els comentaris que descobreixen el joc: la resta són benvinguts. Quan arriba el primer encert ho faig públic i a partir d'aquest moment cadascú pot dir la seua. El premi de la setmana, un exemplar de Femení singular.

Ja teninm guanyador! Gonçal López-Pamplo ho ha endevinat i ha estat el primer. Ja podeu deixar tants comentaris com us vinga de gust, fins i tot amb el nom de la plaça.

També us deixe la foto de la setmana passada sense manipular. Es tracta de l'església d'Altea. En aquesta imatge hi ha l'església i part del casc antic, però en el retall que us presentava la setmana passada no. La guanyadora del concurs ha estat la nostra estimada Comtessa d'Angeville, que m'ha demanat un exemplar signat de Femení singular. El tindrà, òbviament. Espere que li arribe abans de la seua partida a Escandinàvia.