dissabte, 14 de març de 2009

TROSSOS I MOSSOS 9

Els retalls de la setmana.

En primer lloc, la reproducció d'un article de Josep Miquel Bausset reproduït a Tirant a fotre. Porta per títol No faça més el ridícul, senyor Camps. Josep Miquel Bausset és monjo a Montserrat, i com es pot deduir pel cognom... Llegiu l'article, magnífic per al meu gust. Fill de gat, caçador de rates.

També un apunt interessant el que Juli Capilla fa a Adesiara. Democràcia a Euskadi?, n'és el títol. Els comentaris posteriors també tenen suc.

A Bromera de lletres es fa referència a aquest bloc (o blog), a Plagis, a l'entrevista que em feren els de Pàgina 26, i altres cosetes. Paraula de bloc, es diu el post.

I dues cosetes més, que no tenen relació amb la xarxa però que vull publicar. En primer lloc, un missatge de mòbil del meu amic Josep Canet, només acabar el Liverpool - Reial Madrid: Els quatre de Liverpool ja no són els Beatles. Una frase impagable. I també una foto que m'envia l'amic Xavier Vidal del Carrefour de Terrassa. Pensem que les pífies lingüístiques són exclusives dels valencians (o a València). En podeu veure un parell grosses en aquest apunt Pifiades falleres de Saps que vull dir-te. Però per allà dalt també en fan... Mireu, mireu la foto.I per acabar, el vídeo de la setmana. Impressionant, el mim Jerome Murat. El vídeo m'arribà via correu electrònic per gentilesa de Josep Lozano. El que us presente és un retalla i enganxa del Youtube. Dura vuit minuts, però paga la pena.