diumenge, 15 de març del 2009

ON ESTÀ? 30


Aquestes últimes setmanes han passat coses molt rares al bloc i no sé com sulucionar-les. Han baixat molt les visites; molta gent m'ha dit que no pot connectar-s'hi, i d'altra que si ho fa se li penja l'ordinador. La veritat és que no sé com solucionar-ho. De moment he fet canvis perquè la pàgina pese menys. S'accepta ajuda. I, evidentment, l'On està de la setmana passada quedà per resoldre. Així que continuarem amb la mateixa foto, que tampoc no és qüestió d'anar cremant-les. El premi, el mateix: un exemplar d'El noi del pijama de ratlles. Una pista? Està en la capital d'una de les comarques més septentrionals del País Valencià. Vinga, a veure qui pica.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. Crec que es tracta de l'aqüeducte de la Meua Orella. És que la tinc tan a prop i la conec tan bé...

Bé, després de la broma realment ho sé perquè ho diu a l'enllaç de la foto. Tal vegada ja ho sabies però tingues-ho en compte per a l'altra.:)

ginjol ha dit...

He, he! Ja ho sabia Julio. No ho he llevat perquè en realitat ja hi ha guanyador. Es tracta de Vicent Girbés, a qui li faré arribar l'exemplar de El nen del pijama de ratlles. A més, el regal servirà per a una bona causa. Potser un dia d'aquests us la contaré.