divendres, 27 de febrer del 2009

EL SIRVENTÉS 8 / CARLOS FABRA

La setmana passada, en resposta al Sirventés / 7, Boro afegia un comentari per dir-me que si no em clavava amb Carlos Fabra era perquè no volia, que hi havia motius de sobra. Avui sí que vull, i mira si n'hi ha, de motius, que no em cal ni escriure'l: l'escriu ell mateix cada dia. Després vindran camps, costes, rambles i altres accidents geogràfics per dir que les gravacions són ilegals i que estan tretes de context. Miren, senyors, que siguen il·legals me la bufa: el cas és que són reals. I potser estan descontextualitzades. Però, em poden dir un únic context on aquestes paraules siguen adequades? Vegonya, cavallers, vergonya, com deia l'altre dia Juli Capilla parafrasejant Jaume I en un apunt que no tenia massa a veure amb tot açò (o sí?). A sota dels tags de la cadena SER teniu la transcripció del segon que he furtat a Saps què vull dir-te?. A sota del vídeo crec que no cal cap transcripció: s'entén tot ben claret. He buscat també les declaracions de don Carlos en què deia que si li eixia la loteria (per enèsima vegada) es trauria la pirula i pixaria a la porta de la seu dels partits de l'oposició. No les he trobades, i no sé si estan enregistrades. Si algú les té, li agrairia que me les enllaçara.
Salut.

NOTA: els enllaços als talls de veu fallaven i han estat eliminats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I els valencians sense despertar. Doncs, sí, Vergonya, cavallers, vergonya! Com deia aquell I durant la conquesta de Mallorques.

Anònim ha dit...

Moltr bo això dels accidents geogràfics -costes, camps, rambles-, definitivament, ets un crack!

Vicenç Bon ha dit...

Tinc una cosina (és de Borriana) que treballa a la Diputació de Castelló. I me n'explica de tots els colors. Les més bones són les coses que diu a les noies quan se les creua a l'ascensor...

Vicenç Bon ha dit...

Me n'oblidava: L'any passat, a les falles de Borriana "va eixir" fent de trilero. El més bo és que per donar-li pinta de xorisso només cal treure'l tal com és.