divendres, 2 de gener del 2009

PROGRAMACIÓ DEL BLOG

Ja tinc més o menys perfilat el que vull fer a partir de dilluns. Com us avançava, faré canvis al blog. Desapareixen els apartats A la punta de llengua i Rapsòdies i renills. El primer, perquè em costava molt de fer. Ho sent, però si parle de Lingüística he de posar-m'hi, i de vegades em costaven molt de preparar o acabava derivant cap a qüestions no estrictament lingüístiques. Per tant, quan tinga alguna cosa la puc penjar en un altre apartat, o en cap apartat específic. Les Rapsòdies i renills també desapareixeran, perquè havien esdevingut un poc endogàmiques. Els renills sempre eren per als mateixos (ja sabeu qui), i les rapsòdies acabaven en mans dels blogs que més m'agraden (com és evident). Així que continuaré la sèrie, però no parlaré necessàriament d'un apunt bo i un altre dolent, sinó que faré un recull de tot allò que m'haja cridat l'atenció a la xarxa al llarg de la setmana, i portarà per títol Trossos i mossos.
A canvi de les desaparicions, naixen tres apartats nous. A De fil i cotó penjaré una cançó del meu gust i en parlaré. També trobareu El sirventés. En la tradició trobadoresca el sirventés és un tipus de composició poètica que serveix com a vehicle per a la ira i l'atac personal. Doncs ja us podeu ensumar per on aniran els tirs. Espere que hi haja molta ira i poc d'atac personal. Però si cal... Pot ser el substitut dels renills, però amb més virulència. I també (i aquest apartat me l'he pensat molt i molt) hi haurà Micròniques, on trobareu microrelats inèdits escrits per mi. En tinc uns quants emmagatzemats, i els penjaré. Quan s'acaben, ja veurem què fem.
En definitiva, que la programació quedarà de la següent manera:

Dilluns: On està?
Dimarts: El tastet
Dimecres: Romanço literari
Dijous: De fil i cotó
Divendres: El sirventés
Dissabte: Micròniques
Diumenge: Trossos i mossos

Els apartats que es mantenen, també tindran alguns canvis. Bàsicament el On està?, que es quedarà sense premi (si no hi ha cap patrocinador), perquè aquests Nadals m'he quedat sense existències.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estarem a l'espectativa de les noves seccions, Urbà. Any nou, seccions noves. Això és un blogger de veritat!! Feliç any nou!

Anònim ha dit...

Hi ha un comentari en el post sobre l'afer de l'AELC i la tragicomèdia. Llegiu-lo anant-hi directament des d'aquell post. Bon any 2009.