dijous, 1 de gener del 2009

BALANÇ 2008

Definitivament ha acabat el 2008. L'any de la crisi, l'han batejat. A mi la veritat és que la crisi m'ha afectat poc. Sóc funcionari, ja ho sabeu. Als funcionaris ens afecten poc les crisis (una mica sí que puja la hipoteca), de la mateixa manera que quan hi ha eufòria també la notem ben poc a les nostres butxaques. No palegem els diners, com alguns han fet els darrers anys. La resta bé. Un bon any a nivell personal i laboral, i sobretot el que més m'importa: el meu fill creix sa i feliç.
Quant al blog, el primer any sencer d'activitat. Satisfet també, bàsicament pels amics fets i per les coneixences a les quals havia perdut la pista i he retrobat gràcies a aquest mitjà. Algun disgust, també, però què hi farem.
El post més visitat de l'any passat és un del mes de juliol. Contra el manifiesto por la lengua común, es deia. És trist haver d'anar sempre a la contra, però és el que hi ha.
Faré alguns canvis, per encetar el 2009. Aquesta setmana serà de transició, i dilluns que ve començaré a introduir les novetats. Alguns dels apartats es mantindran, d'altres desapareixeran, i n'hi haurà de nous, que ja tinc pensats. Intentaré actualitzar cada dia, i per a això és precís introduir apartats que no siguen massa costosos de fer. Ja ho veureu a partir de dilluns. De moment, feliç 2009.