dilluns, 5 de gener del 2009

ON ESTÀ? / 19

La primera imatge de l'any. Vaig avançar que no hi hauria premi, però alguna coseta hi haurà. Ho pactaré amb el guanyador (o amb la guanyadora, perquè fins ara sempre han guanyat dones). Crec que no és massa difícil. Es tracta d'un edifici emblemàtic i de segur que tots l'haureu vist. Però cal haver-s'hi fixat! El procediment, el de sempre: no valen les respostes als comentaris, sinó que heu d'escriure'm un correu a l'adreça que hi ha ací al costat mateix. On està?
Us deixe també la foto de la setmana passada, però ara completa i sense distorsionar. Evidentment que es tracta de l'estació de FGV a Carlet. La guanyadora del concurs va ser Oreto Doménech, de l'Alcúdia (d'on havia de ser, si es diu Oreto?). Ja li he donat el llibre que havia triat, Plagis, i a més ens férem un cafenet.

8 comentaris:

TdlH ha dit...

Recorde que quan Monleon va traure el campanar d'ací l'Alcúdia el van əncertar a la primera i damunt va ho va fer un foraster; per la mateixa regla de tres, ara jo əspere qu'algun carletí estiga arrapan'-se de malíccia, no per res, sinó per fomentar la germanor entr'ês pobles veïns -tot s'ha de dir, ês ñəganyosos tenen l'əstació més xula de tota la rôglâ-...

I de la primera əstampeta d'enguany, ni punyetera idea, tu!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo tinc que fer més turisme perquè no és únicament que no tinga ni idea del trocet que poses, es que quan poses la foto sencera continue sense saber-ho!!!!

ginjol ha dit...

TdH, sempre fomentant la germanor entre pobles!
Comtessa, no et preocupes. Aquesta setmana quan veges la foto sencera sí que sabràs d'on és.

Anònim ha dit...

ThC: tu va ser una temporadeta Llapissera?

Emili Morant ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Emili Morant ha dit...

Això d'ací dalt que diu que el comentari l'ha suprimit l'autor és cosa meua, que havia contestat el que jo creia que era ací mateix... burro, que no és així, que s'ha de fer per e-mail. Com que no m'anime mai a participar, se m'havia oblidat...

Anònim ha dit...

Ai si no em dones la pisteta de rigor......

Té a veure amb els ungulígrads???

Prim i mirat.

ginjol ha dit...

Prim i mirat, té a veure potser amb alguns ungulígrads relacionats amb el món de les finances.