dijous, 29 de gener del 2009

DE FIL I COTÓ 4 / IMMACULATE FOOLS

Una altra cançó de la "banda sonora" de Plagis: Immaculate fools, la que dóna nom al grup que la interpreta. Es pot considerar que és el que els anglesos anomenen one hit wonder, és a dir, un grup d'una sola cançó. D'una sola cançó coneguda, és clar. A mi n'hi ha d'altres que m'agraden, però només triomfaren amb aquesta i ací. Al Regne Unit eren uns autèntics desconeguts, fins el punt que s'instal·laren una temporada per València i per Zamora.
No heu de ser massa estrictes amb les valoracions estètiques. El pentinat del cantant, Kevin Weatherill, no té nom. Ni les ulleres. Bé, ni la caçadora ni la camisa, ni la forma de ballar, però és el que hi ha. Penseu que el vídeo és dels vuitanta, i que la cançó s'ho val encara a hores d'ara. A sota trobareu la lletra i una traducció crec que no massa bona, perquè l'he feta jo, i a més a corre-cuita. Si voleu saber-ne una mica més dels Immaculate Fools podeu punxar ací.


We talk of changes
We talk of many things
When there is sadness
We re-arrange the dream
Those tainted promises
They fade and die
We forget so easily
The love insisde

We are enchanted
We are immaculate
We are selected

I looked out my window
Thought i heard you come
Looked inside my mirror
To see what i had done
Faith hope and charity
They passed you by
Call them now they can´t refuse
Get, side by side

We are enchanted
We are immaculate
We are selected

The pretty tune is at an end
It´s down to you and me again
All the things that i don´t need
Always seem to follow me
Every day´s a holiday
Sink or swim
Laughing as the ship goes down
We shall live again


Parlem de canvis / Parlem de moltes coses / Quan hi ha tristesa / canviem els somnis / Aqueixes promeses corruptes / s'apaguen i moren / Oblidem fàcilment / l'amor que porta / Estem encantats / Som immaculats / Som els triats / Mirava per la finestra / Pensava que et sentia arribar / Vaig mirar fora del meu espill / per veure el que havia fet / Fe, esperança i caritat moriren / Crida-les ara, no s'hi poden negar / les tindràs, costa a costat / Estem encantats / Som immaculats / Som els triats / Bojos immaculats / Bojos immaculats / Aquesta cançó tan bonica ens portarà fins el final / i tu i jo em tornat a perdre / Totes les coses que necessite / semblen perseguir-me per sempre / Cada dia és festa / enfonsar-se o nadar / Rient mentre el vaixell se'n va en orris / Viurem una altra vegada / Oh, vius una altra vegada / Estem encantats / Som immaculats / els triats / Bojos immaculats...