dimecres, 22 d’octubre del 2008

RELLISCADES AL CONTE CALCULADORA (AMB PREMIS)


En un comentari a un post anterior, un lector del bloc em diu que al conte Calculadora, recollit a Femení singular, hi ha dues relliscades. Li he demanat que em diguera de què es tractava per correu, i ho ha fet. He revisat el conte i... efectivament! Existeixen les dues relliscades. Després he revisat l'original que tinc guardat a l'ordinador, i he pogut constatar que una de les errades és meua i només meua, mentre que l'altra és dels correctors, i meua també per no adonar-me'n en la revisió de galerades. No sé si emprenyar-me per les relliscades o alegrar-me perquè hi ha gent que llig els meus contes de manera tan exhaustiva. Com que Paco (que així es diu el lector primmirat) proposa que fem un joc, ací el teniu: quines són les relliscades? Per fer més engrescadora la cosa, hi hàurà premi. A la primera persona que encerte les dues relliscades, li regalaré un exemplar de Plagis. Promés. I a Paco, si em dóna les dades, li enviaré un exemplar de Femení singular. Perquè el llegia de gorra, el tio, mentre viatjava en el mateix tren que apareix al conte!

2 comentaris:

kirikú ha dit...

Fa dies que busque un ratet per a deixar-te una resposta al concurs que proposes:

La relliscada que tinc més clara: a Alzira no hi ha cap avinguda dels Sants de la Pedra, sí, però, dels Sants Patrons.

L'altra: el carrer que va del carrer Sant Vicent a l'estació del Nord, no és Guillem de Castro, és el carrer Xàtiva, no? és això? no ho tinc massa clar ...

Si guanye el concurs, t'he de dir que no cal que em regales "Plagis", ja el tinc. De fet va ser a partir de comprar-me'l que vaig entrar al teu blog.

El que podries és dedicar-me'l ... no? O millor encara, podries vindre a presentar-lo a la Biblioteca del meu poble i allí dedicar-me'l. Li ho diria al teu lector Prim i Mirat i ens faríem una cervesa. Què et sembla?

ginjol ha dit...

Hola Kirikú. La primera errada és correcta. La segona... no. Aquell carrer es diu Xàtiva justament fins l'estació, i d'allà endavant Guillem de Castro. Però tan se val. Ho deixem per si algú troba l'altre error. Quant a això d'anar a fer una presentació (i una cervesa) a la Biblio del teu poble, encantat, sense cap problema. Millor que una presentació potser una xarrada, si la gent ja ha llegit l'obra, però com vulgueu. La cervesa sí. Això sí, que no siga Heineken. Posa't en contacte amb mi per correu (el tens al bloc) i quedem.