dimecres, 17 de setembre del 2008

PLAGIS, NAVEGANT PER LA XARXA


L'altre dia ja us vaig avançar els mitjans telamàtics que havien parat atenció a la publicació de Plagis. En resum, eren la pàgina de l'Editorial Bromera i també el seu bloc, on (i això se m'oblidà de dir-ho) hi ha un enllaç perquè llegiu (si voleu) el segon capítol del llibre en format pdf. També se'n feien ressò a Tirant al cap, al Vilaweb (només l'anunci de la publicació barrejat amb milers d'altres obres), i al suplement Arte i Letras del diari Informaciones d'Alacant.

Avui, navegant per la xarxa he trobat nous comentaris. A la revista de l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) hi ha un compendi de l'argument, una breu biografia meua, i alguns retalls de les notes de premsa. A Pàgina 26, més o menys el mateix (ho deuen haver plagiat?), més resumit. Al bloc Recursos de català, de Toni Teruel, apareix com a... lectura recomanada! Gràcies a Toni, el bloc del qual he descobert a la recerca de comentaris sobre Plagis. M'ha semblat molt interessant, amb moltíssims recursos (fa honor al nom) i amb un ritme d'actualitzció vertiginós. Al Planet Bloc la gent de Vila-real ha inserit una entrada que reprodueix la de Tirant al cap. Com que aquesta està molt ben treballada, podeu accedir a gran part dels comentaris enllaçats abans i també a la lectura del segon capítol.

I això és tot de moment. N'he trobat alguns més, però no us avorriré (si és que no ho esteu ja) perquè són cercadors de blocs i de notícies que remeten a algun dels llocs esmentats suara.

2 comentaris:

J.M. ha dit...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Urbà, hui ha eixit també una ressenya a El País.
Jaume