dimarts, 8 de gener del 2008

PRESENTACIÓ A SUECA AMB L'ÚLTIM TOC



Divendres 11, a les vuit de la vesprada, presentarem Femení singular a la Biblioteca Suecana dins del cicle Tertúlies a ca Fuster. Els parlaments aniran a càrrec d'Abel Guarinos i de mi mateix. He de dir (i d'agrair) que tot l'embolic ha estat possible gràcies a l'amic Emili Chaqués, el qual no només ha fet tots els tràmits sinó que a més ha engrescat la gent del grup de teatre L'últim Toc perquè escenifiquen algunes narracions. Confessa que, més que en qualitat d'autor, espere la cita com a espectador, amb una certa curiositat per veure com hauran adaptat uns textos narratius al format teatral. De segur que el resultat és genial. Si us ve de gust...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Alpinisme, esquí de muntanya, salt de pont, kayak, espeleologia, paracaigudisme, presentació de llibres en valencià a Sueca...tots són esports de risc...hi estàs preparat?

Anònim ha dit...

Gràcies Urbà pel comentari!

Fer teatre i en valencià sempre és un plaer!
Fins divendres artista!

Rosa ha dit...

Ale Urbà que guai.A vore si quan acabe del metge puc anar a Sueca, estarà una passada.

Begonya Mezquita ha dit...

Hola, Urbà! Aprofite que et trobe per aquests indrets virtuals per felicitar-te per la teua carrera de narrador que fa temps que has encetat. Sóc Begonya, de Sagunt, companya teua de la facultat, te'n recordes o no? Salut i molta sort!

ginjol ha dit...

Vk: aniré amb casc per si de cas.

Emili: el comentari és més que merescut.

Rosa: espere que això del metge siga rutinari, i si véns ens veurem. Si no, no tardarem gaire.

Begonya: evidentment que me'n recorde, amb grat. Seguesc els teus devenirs poètics i també els indrets virtuals que "regentes". Són, sense excepció, fantàstics. Estic pensant de copiar-te la idea i obrir un bloc amb els meus alumnes, però encara ho estic madurant. Per cert, ara els enllaçaré perquè se me n'havia passat!
Una abraçada.

Anònim ha dit...

he descobert el blog gràcies a l'enllaç de J C Girbés. he de dir-te que no he llehit F SINGULAR, però un bon escriptor valencià a qui conec personalment m'ha dit que el va llegir fa poc i que li va agradar molt. El tinc a la llista de lectures pendents (per cert no diré qui és l'escriptor però també va guanyar el Ciutat de >València no fa gaires anys i, tot i ser valencià, va nàixer al Principat, fàcil, no?).
Pel que fa a la llista, puc dir-hi la meua, no?? davall el meu modest parer vos heu deixat una obra important, SOLITUS, no?? he pensat que potser fóra de les darreries del XIX i per això ningú l'havia dit, però ho he consultat i és de 1905. No creus que s'hauria d'incloure a la llista?
Fins aviat, et continuaré llegint

Anònim ha dit...

Volia dir SOLITUD

ginjol ha dit...

Agustí: incloc "Solitud" a la llista. El dubte que tinc és si posar-lo com a Víctor Català o com a Caterina Albert d'autora. Per una altra banda, em fa il·lusió que "Femení" li haja agradat, al Pallarés. Ja coincidim en dos premis: el Vila de Puçol i el Ciutat de València. Si poguera aconseguir els altres que ell té...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb la inclusió de "solitud", com és possible que l'oblidàrem!?

Iep, Urbà, ja veig que els escriptors de renom comencen a reconéixer la teua tasca de narrador!!! Pots estar ben orgullós!!!