dimecres, 23 de gener del 2008

FALTEN LA PAELLA I LA BARRAQUETA

Llig aquesta notícia al Levante i em quede de pasta de moniato. No perquè desconega algunes coses, que les sé de sobres, sinó perquè em resulten increïbles cada vegada que les veig. Resulta que el senyor César Vidal va actuar com a mantenidor dels Jocs Florals organitzats per Lo Rat Penat i que se celebraren al Teatre Principal (ja m'agradaria a mi que em deixaren aquest "marc incomparable" per muntar saraus). El mantenidor (figura ja coenta per se), amb corbata de llacet i un esmòquing que li parava igual de bé com si li l'hagueren posat a un bocoi, va llançar la seua habitual proclama anticatalanista (i feixista). Podeu veure què pensava d'ell i d'altres "historiadors" de la seua corda el malaguanyat Javier Tusell punxant ací (en un article publicat a El País el 8 de juliol de 2004, tot i que només he trobat enllaç telemàtic a Los genoveses; sorry). Però és que a més, a la foto de la notícia hi ha la senyoreta Carolina Giner, filla de l'ínclit Fernando Giner, dels Giners de Vallada de tota la vida, en qualitat de Regina (una altra coentor carrinclona)... vestida de fallera!
Si llegiu els dos enllaços la cosa es pot fer pesadeta. Però paga la pena. Després podeu anar corrents a comprar un camió pastera de xampú anticaspa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti tu Urbà, a açò s'anomena telepatia bloguera!

Hui mateix a la capçalera del Telenotícies Buenos Días Perú (podeu seguir-lo a Tirant a Fotre) el gran comunicador Teófilo Cubillas també se'n fa ressò d'aquesta notícia.

Sembla que des dels Andes a l'arxipèlag filipí les mamarratxases d'aquest pseudo tot (comunicador, historiador...) són seguides amb estupefacció.

Per cert, només he pogut trobar imatges d'aquesta "performance" en blanc i negre. PEr què serà?

Anònim ha dit...

QUAN ES DIU "VALENCIANS" JA S'ENTÉN QUE SON ELS HOMES I LES DONES. ¡A VEURE SI ARA SEREM TONTOS! Eixa moda del 'tots i totes' no té trellat. A tot estirar, denota l'avorriment intel·lectual del pseudoprogressisme.

Emili Morant ha dit...

Un comentari clarificador, aquest últim, sí. ¿?

Anònim ha dit...

Pot ser "intel·lectual" l'avorriment?
Perquè si debó ho és, o bé no és intel·lectual o bé no és avorriment.

Demà procedirem a l'anàlisi de l'etiqueta "pseudoprogressisme".