dilluns, 25 d’octubre del 2010

COMENÇA EL JOC DE LES ENDIVINALLES

L'amic Voro Vendrell escriu avui al Levante sobre Subsòl. Ho podeu llegir en aquest enllaç. S'atreveix a fer la primera travessa, sobre l'autoria d'un dels contes. Li n'ha parlat, de l'obra, Isidre Crespo, i ell sospita que sap quin és el conte de Manolo Baixauli. Sembla que la cosa comença per la Ribera Baixa.

12 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Era inevitable que s'acabessin fent apostes. Donareu premi al guanyador?

ginjol ha dit...

No està previst, SM, però qui sap...

Anònim ha dit...

Doncs jo estic acabant-lo i em pareix més difícil del que creia al principi. Ostres, Pedrín! Potser Vendrell té raó, però no ho acabe de tindre clar.

ginjol ha dit...

Tot és intentar-ho. Podeu disparar a cegues. Ara, de moment no us direm quantes n'heu clavat a la diana.

TdlH ha dit...

Ie, a mi encâ me deus un llibre de La ma', quina bronca!

Xavier Aliaga ha dit...

Jo ja no em veig amb ànims: quan pensava que ho tenia clar en un compte, em sorgia el dubte en un altre sobre el mateix autor-a.

Però sabent que estareu gaudint de la nostra incertesa, potser em torne a posar.

Anònim ha dit...

Realment creieu que allò important és esbrinar qui ha fet què? Suposem que un ho endevina. I què? Sovint veig entrevistes a escriptors en què se'ls pregunta si escriuen de matí o de nit, asseguts o drets, amb música o sense... I què collons té a veure això amb el fet literari? al final un acabarà per donar la raó al pedant de Pániker.

TdlH ha dit...

Té raó: cert qu'el llibre 'ixe l'ha escrit tot Girbés i vosâtros poseu la vostra cara guapa i au, qu'els escrittors no sabeu fer la o & un canut!

ginjol ha dit...

Jo subscric les paraules de l'anònim una per una. I les de Toni de l'Hostal més encara. I pel que fa al llibre, Toni, enca'stem aixina? Ho haurem de solucionar. Posa dia i hora.

TdlH ha dit...

T'avisaré si vaig a la presentació en Alginet o en Algemesí, pero hui estava parlant & Néstor de fer-ne una ací en Alcúdia, o tammé podria proposar el llibre com a lectura en el Bloc de Progres i veniu tu, Àlan, Baixauli o un âtre...

ginjol ha dit...

A la teua disposició, a la de Néstor, a la del Bloc i a la de qui es pose per davant

TdlH ha dit...

En Otos tammé estaria xulo; â li ho nomene a Olivares...