dilluns, 25 d’octubre de 2010

COMENÇA EL JOC DE LES ENDIVINALLES

L'amic Voro Vendrell escriu avui al Levante sobre Subsòl. Ho podeu llegir en aquest enllaç. S'atreveix a fer la primera travessa, sobre l'autoria d'un dels contes. Li n'ha parlat, de l'obra, Isidre Crespo, i ell sospita que sap quin és el conte de Manolo Baixauli. Sembla que la cosa comença per la Ribera Baixa.

12 comentaris:

SM ha dit...

Era inevitable que s'acabessin fent apostes. Donareu premi al guanyador?

ginjol ha dit...

No està previst, SM, però qui sap...

Anònim ha dit...

Doncs jo estic acabant-lo i em pareix més difícil del que creia al principi. Ostres, Pedrín! Potser Vendrell té raó, però no ho acabe de tindre clar.

ginjol ha dit...

Tot és intentar-ho. Podeu disparar a cegues. Ara, de moment no us direm quantes n'heu clavat a la diana.

Toni de l'Hostal ha dit...

Ie, a mi encâ me deus un llibre de La ma', quina bronca!

Xavier Aliaga ha dit...

Jo ja no em veig amb ànims: quan pensava que ho tenia clar en un compte, em sorgia el dubte en un altre sobre el mateix autor-a.

Però sabent que estareu gaudint de la nostra incertesa, potser em torne a posar.

Anònim ha dit...

Realment creieu que allò important és esbrinar qui ha fet què? Suposem que un ho endevina. I què? Sovint veig entrevistes a escriptors en què se'ls pregunta si escriuen de matí o de nit, asseguts o drets, amb música o sense... I què collons té a veure això amb el fet literari? al final un acabarà per donar la raó al pedant de Pániker.

Toni de l'Hostal ha dit...

Té raó: cert qu'el llibre 'ixe l'ha escrit tot Girbés i vosâtros poseu la vostra cara guapa i au, qu'els escrittors no sabeu fer la o & un canut!

ginjol ha dit...

Jo subscric les paraules de l'anònim una per una. I les de Toni de l'Hostal més encara. I pel que fa al llibre, Toni, enca'stem aixina? Ho haurem de solucionar. Posa dia i hora.

Toni de l'Hostal ha dit...

T'avisaré si vaig a la presentació en Alginet o en Algemesí, pero hui estava parlant & Néstor de fer-ne una ací en Alcúdia, o tammé podria proposar el llibre com a lectura en el Bloc de Progres i veniu tu, Àlan, Baixauli o un âtre...

ginjol ha dit...

A la teua disposició, a la de Néstor, a la del Bloc i a la de qui es pose per davant

Toni de l'Hostal ha dit...

En Otos tammé estaria xulo; â li ho nomene a Olivares...