dijous, 12 de novembre del 2009

ON ESTÀ? 50


Arribem al número cinquanta del concurs. Una bona xifra. Ja podeu veure la foto, i ja sabeu les regles del concurs: un exemplar de Femení singular per al guanyador, que serà qui primer envie un correu electrònic a l'adreça que teniu a la dreta. On està?

4 comentaris:

Francesc Vera ha dit...

No massa lluny del on està? anterior. De fet està en el terme municipal del mateix poble, que a principis del segle XX adjuntava al seu nom el d'aquesta torre.
Tot i que el dia era núvol, jo diria que està feta pel matí, no?

Jesús M. Tibau ha dit...

sóc un desastre: de 50, zero

Vicent J. Girbés ha dit...

Mentre féiem un passeig per un paratge d'Andorra el guia ens va asselanyar un lloc que s'anomenava de la mateixa manera que la senyoria de la imatge que mostres enigmàticament. En aquell moment li vaig preguntar per la significació, però ell, un expert en plantes, no em sabé donar la resposta. El retaule d'aquesta alqueria ha estat restaurat recentment i es troba a la basílica de sant Jaume d'una població riberenca.

ginjol ha dit...

El primer a enviar el correu amb la solució correcta, ha estat, per segona setmana consecutiva, Toni de l'Hostal. Així que, com que reclama el premi, li'l donaré, i el de la setmana passada per a Gabi.
També ha comentat algú via mail que ha reconegut el lloc, tot i que no passara Amparito en el moment de fer el clic a la càmera.