diumenge, 29 de novembre del 2009

MANUEL BOIX, PORROT D'HONOR DE SILLA

Octubre i novembre estan massificats, pel que fa a actes culturals i cívics. Divendres mateix no sabia on acodir. A Silla lliuraven el Porrot d'Honor a Manuel Boix (podeu llegir-ho en aquest enllaç del Levante-l'Horta). Al poble del premiat, l'Alcúdia, el Bloc de Progrés Jaume I retia homenatge al poeta Jaume Pérez Montaner (Mercé Climent en fa cinc cèntims al seu bloc, Els primers gestos del verd). Al mateix poble hi havia la inauguració de l'exposició del Premi de Fotografia de Xuquer Viu. I de segur que alguna cosa més que se m'escapa. Massa caps per a tan pocs barrets. Els dirigents polítics de l'Alcúdia, amb el seu alcalde Robert Martínez al capdavant, van fer mans i mànigues per estar a tots els llocs alhora, ara a Silla, després canviant alcaldes per regidors a l'Alcúdia... Un embolic. Jo, com que no sóc una corporació municipal, i per tant no tinc la possibilitat de repartir-me, vaig haver de triar. Vaig estar a Silla, com no podia ser d'una altra manera. La setmana anterior una mica el mateix: un concert de Raimon a Gandia i un altre a Llíria, amb Miquel Gil, l’Orquestra Àrab de Barcelona, Pep Gimeno “Botifarra!" i la Banda Musical de Llíria . El públic potencial és el mateix, i si volem omplir ací i allà potser és millor fer-ho diferents dies. És molt demanar que es racionalitze el calendari? Sobretot si tenim en compte que algunes èpoques de l'any són un erm absolut.

2 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Jo vaig estar a dos dels llocs (Llíria i L'Alcúdia; en vaig deixar constància al meu blog de Uendos) i tens raó amb això de racionalitzar els esdeveniments. Per desgràcia no en som tants com per poder omplir-ho tot i que lluesca com cal.
Salut i Terra

Francesc Vera ha dit...

Sí, som així de descoordinats. També jo tenia diverses opcions divendres a la nit, però com a jurat del premi de fotografia de Xúquer Viu, no tenia alternativa.