diumenge, 12 de juliol del 2009

ON ESTÀ? / 46

Avui una foto artística, amb els núvols reflexats a l'aigua... Mica en mica anirem deprenent. La pregunta és fàcil: on està? El premi, el de sempre: un exemplar de Femení singular. Com que no em feu cas, i igual contesteu al correu que als comentaris i després he d'anar pledejant per veure qui ha respost primer, ho faré més fàcil: contesteu on us vinga de gust.
Pel que fa a la imatge de la setmana passada, evidentment es tractava del convent de la Mercè de Sollana. El més ràpid a contestar, Vicent Baydal. Després, un sollaner, Francesc Vera, ens donava més informació de l'indret. És d'agrair. Però el llibre, per a Vicent, si em passa les dades on vol que l'envie (en aquest cas sí, si us plau, per via interna)

5 comentaris:

Francesc Vera ha dit...

Què és un riu, és evident. I que al fons s'hi veu un edifici com de comportes, també. Potser és d'un poble amb llarga tradició piragüística?
Només done pistes, no la solució, que jo ja tinc el llibre (de lectura molt recomanable, per cert).

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
anmonbar ha dit...

Jo diria que cistella té raó, però és un punt de vista estrany... no ho havia vist mai des d'ahí.

Anònim ha dit...

La fotografia diria que està feta des del punt justetet on es va produïr el miracle de l'agüela.

Trellat ha dit...

Esta me la sé!
És el riu Xúquer al seu pas per Antella. És a dir, és una visió de l'assut d'Antella! La foto està feta des de un poc més dalt del club de piraigües i al fons es pot veure la casa de les comportes, d'on naix la Sèquia Reial del Xúquer!
Salutacions!