dilluns, 6 de juliol del 2009

ON ESTÀ? / 45


Difícil la imatge de la setmana passada? Difícil. És l'església de santa Maria, a la ciutat gascona d'Auloron-Senta Maria, ciutat que ens va acollir durant la XVI Trobada d'Escriptors al Pirineu. Una mena d'homenatge, tot i que entenc que per als lectors habituals del bloc fóra difícil endevinar-la. Per això no ho ha encertat ningú. Per compensar, aquesta setmana una imatge molt més propera i molt més fàcil. On està? El primer que escriga la resposta correcta guanyarà un exemplar de Femení singular.

2 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Vinga va, que tinc moltes ganes de llegir-lo!!! S'assembla -sense tanta finesa- a l'església de Benifaió, però és un convent i està a la comarca del costat: és el convent de la Mercé de Sollana (ben fortificat per allò de ser a la costa).

Francesc Vera ha dit...

Bé, Vent de Cabylia s'he m'ha avançat (gràcies a la "no connexió" a internet que he contractat per a l'estiu, ací a la mar. Al costat va estar el convent dels mercedaris -que havia servit durant uns anys de caserna de la Guàrdia Civil-, enderrocat en els anys 60 per fer les vivendes de funcionaris i el Centro de Higiene. Es nota que és el meu poble?