divendres, 24 de juliol del 2009

EL MÓN DELS OPOSITORS II

Bé, una setmaneta de relax. Relax blogaire, vull dir, perquè no he parat. Què he fet? És un secret. Almenys de moment. També he esperat. Amb impaciència. He esperat les notes de les oposicions. No, no m'hi presente, però molta gent estimada sí. Al final, han eixit les notes definitives. Fa uns dies que pul·lulaven els resultats, però fins que no són oficials sempre tens la quimereta voltant. Ara ja són definitius. Els ho han fet guanyar: som a 24 de juliol. Enhorabona a molta gent. A tots els que han aconseguit plaça, però també a d'altres que no l'han aconseguida tot i fer una molt bona oposició. Penseu que la faena sempre ix, i l'any que ve heu de tornar al tall amb aquesta idea. Però sobretot l'enhorabona a la gent que hem preparat Nati i jo i ha aconseguit plaça. Així que, un brindis per Carme, Clara, Elena, Emili, Eva, Marga, Paco i Pep. També per dues persones que vaig preparar l'any passat i han aprovat enguany. En ambdos casos, unes valentes. Amb moltes càrregues familiars, han tret temps d'on no en tenen i han tret una plaça molt valuosa. Enhorabona també a Gràcia i a Puri. Si us fixeu, l'ordre que he seguit per enumerar-los és l'alfabètic. Ara per ara, me'ls estime a tots igual. Després el temps en dirà. Arriben com a alumnes, un tant insegurs, un tant desesperats... Després aproven i volen sols. Uns s'en recorden més, de tu, altres menys... Però són tots amics estimadíssims.

Vinga, que m'estic posant sentimental. Ara mateix anem a celebrar-ho. Ho mereixen. Ho mereixem. Ens espera un arròs amb llamàntol al Palmar. Em vénen ganes de bufar-me, però de casa al Palmar hi ha molts sequiols. Un altre dia, potser.

6 comentaris:

Jesús Párraga ha dit...

Doncs, això: més content que un gínjol. I com va dir l'Estellés, "coneixement amb la beguda"

Xavier Aliaga ha dit...

Per si t'ho havies perdut, Josep Manel ha penjat un comentari de Plagis al seu bloc, Filant prim, que compartisc en tots els seus termes. Aprofite per donar l'enhorabona als opositors.

Ramon Ruipérez ha dit...

Home, Urbà, t'he retrobat. Quant de temps! Sóc Ramon Ruipérez, dels cursos de doctorat, te' recordes? Bé, no coneixia el teu blog, però ahir passaren (no sé si era una reposició) el "magnífic" programa cultural d'Encontres al Punt2 i et vaig vore (i també et vaig vore patir la dicció i fluïdesa lingüística de l' "acadèmic" Bellveser).
Bé, tot bé a la vida? Continuares amb el doctorat?
Salutacions ben cordials i enhorabona pels teus èxits literaris i d'entrenador d'opositors.
Ens veiem!

ginjol ha dit...

T'he fet cas, Jesús.
Xavi, amb la inactivitat no havia vist el comentari de Josep Manel. Gràcies per l'avís.
Ramon! He, he. El programa era una reposició. Si et contara! Això del doctorat ho tinc aparcat: vaig fer els cursos i res més. A veure si ens veiem (valga la redundància).

Emili ha dit...

Urbà saps que amb esforç, hores i dedicació hem aconseguit la plaça. Però si les ovelles no tenen un bon pastor poden caure pel barranc. És per això que t'hem d'agrair la teua dedicació a nosaltres. I, sobretot, el teu vessant de psicòleg, del tot importantíssim per saber tenir el cap ben fred durant tot l'any.

Eres un fenómeno!

Una abraçada!

kirikú ha dit...

O siga, que a més del treball, la família, mantindre aquest blog actualitzat i escriure, també eres preparador d'oposicions? Però que treballador que eres!

Volia dir-te també que per fi he llegit Plagis i m'ha divertit i m'ha agradat molt. Llegint-lo, notava que som de la mateixa generació, de la mateixa comarca ... el llibre està ple de referències que compartisc.