dissabte, 20 de juny del 2009

TROSSOS I MOSSOS / 19

El resumet de la setmana. Comencem amb música. L'altre dia vaig posar la versió de Rod Stewart de la cançó Have you ever seen the rain. Via Facebook, l'Esquelet d'Alginet em retreia que no haguera dit qui n'és l'autor. Ho vaig afegir en un comentari: John Fogerty. També en un comentari, un anònim deia que la versió era molt roïna, que la bona era la de Creedence. Bé, us la pose a sota perquè jutgeu si és millor que aquesta altra de Stewart. El que tinc molt clar és que aquesta versió/pallassada d'una tal Celeste és la pitjor de totes.



Continuem.Sembla que Tirant al cap ha représ la seua activitat. I ho ha fet amb apunts interessants. Volia posar-vos-en un graciós, que porta per títol Anècdota del dia - Llibre retornat. Però com JC no sé què ha fet i no es poden individualitzar els posts, us enllace el bloc en pes i ho busqueu. Aprofiteu si de cas per llegir també Publishing tips. Mare meua, com està l'ofici.

No vull fer-me pesat, però insistesc en el vídeo de la conferència de Juan Carlos Moreno a la UOC. No perquè denuncie el nacionalisme lingüístic espanyol, que ho fa, ni perquè en desmunte els mites més manits, que també, sinó perquè la gràcia està en què ho faça precisament un lingüista espanyol. N'hi ha d'objectius. Moreno no és l'únic. Per sort.

I acabem amb el pijo-patriota de Ricardito Costa. Bon apunt el de Canviem la realitat. És convenient saber amb qui ens juguem els diners. Encara que crec que fa temps que ho sabem i les urnes semblen donar-los el vist-i-plau. En fi, paciència. I una canya. Com sant Vicent Ferrer.