dijous, 25 de juny del 2009

PLAGIS CONFESSOS / 1

Qui segueix el bloc, i especialment qui ha llegit Plagis, sap de la meua afició a col·leccionar fragments d'altri. No són fragment a l'atzar, sinó aquells que m'han agradat especialment. A Plagis em vaig poder desfer d'uns quants, inserint-los en el discurs. Però és clar, des que vaig acabar la novel·la fins ara, n'he col·leccionat de nous. Què faig amb aquest meterial? Crec que és una bona idea compartir-lo amb tots vosaltres. Per donar-li una mica d'emoció, diré l'autor, l'obra i la localització exacta del fragment seleccionat a setmana vençuda. Us ve de gust jugar? Ací va el primer plagi confés. Com que no hi ha premi ni res d'això, podeu escriure el que vulgueu als comentaris. Una pista? És d'una novel·la radicalment actual. Novíssima. D'enguany.

"Potser, si haguera optat per seure a la taula on hi ha la dona sola, aquesta novel·la hauria sigut una altra, al capdavall qualsevol decisió, per menuda que siga, per insignificant que ens parega, pot modificar radicalment el rumb d'una biografia."

4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Pensa que estem força entrenats gràcies als Jocs Literaris d'en Tibau i, en conseqüència em sembla que ja sé quin llibre és el que ens proposes.
Jo aposto per EL MÚSIC DEL BULEVARD ROSSINI (Vicent Usó - 2009)

ginjol ha dit...

Certament esteu (estem) ben ensinistrats pel Tibau.

Vista Parcial ha dit...

Es poden fer afegitons? "...pot modificar radicalment el rumb d'una biografia" i de moltes altres.

ginjol ha dit...

Afegitó pertinent, sens dubte, Tobies.