diumenge, 14 de juny del 2009

ON ESTÀ? 42


Diumenge. Toca el concurset. Un pont. Heu de dir com es diu i en quina ciutat està. Recordeu que ho heu de fer per mig del correu electrònic que trobareu a la dreta, indicant en l'assumpte Concurs On està? El premi, ja el sabeu: un exemplar de Femení singular. Ja sé que en dec un sac, però no em queden existències i estic molt enfeinat. Espere poder solucionar-ho aquesta setmana. Que jo sàpia, els en dec un exemplar a la Comtesa, a Gonçal, a Ricard Peris, a Josep Lluís Navarro, a Paco Vera, a Salva Pérez i a Josep Perucho (hòstia, pensava que no n'eren tants!). Si li'n dec a algú més que m'ho faça saber perquè no en sóc conscient. És el que passa quan deus més que divises.

Pel que fa a la foto de la setmana passada, evidentment eren les covetes dels Moros de Bocairent. El més ràpid, Josep Perucho, amic retrobat després de tants anys per distints mitjans virtuals. Falta la trobada en persona. Tot arribarà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es que ma mare no em deixa dir-ho, que he de pendre la comunió!!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Té costeres i ponts, música de telers...


Massa fàcil ho està posant últimament!!

(i a mi la morrinya que m'entra)

Anònim ha dit...

Molt encertada la cita senyora Comtessa. Coneix la versió verdceliana?

Urbà, Com que el veig molt escàs de llibres no se si donar la pisteta del divendres, no siga cas que l'acassen els acreedors...

I per a qui ha de pendre la comunió recordar que la paraula te altres acepcions, i fins les cúpules de les esglésies solen tindre'n.