dissabte, 13 de juny del 2009

TROSSOS I MOSSOS 18

Aquesta setmana la blogosfera ha anat plena de comentaris sobre els resultats de les eleccions europees de diumenge. No us cansaré més, amb l'assumpte. Només us enllace un apunt propi i estrictament irònic que ha alçat polseguera en alguns fòrums. No us perdeu els comentaris. Repetesc: alguns estan molt malament. Que s'ho facen mirar.

I aprofite la manca de material diguem-ne d'actualitat per recomanar-vos (encaridament) una entrevista del Vilaweb amb el (gran) lingüista Joan Solà. Lucidesa, se'n diu d'això.

També vull que pareu l'atenció en una secció molt interessant del bloc d'Esperança Camps. Bé, en realitat és molt interessant tot el bloc, però vull parlar-vos específicament de la secció El conte del diumenge. Esperança ens regala cada diumenge una narració original i inèdita. Això costa, i és d'agrair.

I acabem. La justícia francesa ha tombat la part més polèmica de la Llei Sarkozy sobre l'intercanvi d'arxius. Ja poden posar-li portes al mar... Ens ho conta l'amic Vidal al Bloc dels oients del RAC1.