dimecres, 10 de juny del 2009

JO, EL CULPABLE

Penge un apunt irònic (ho promet; estrictament irònic, sense cap altra pretensió). A algú li agrada i fa un comentari en un altre bloc (està cap al final). L'amo del bloc troba el meu apunt quasi una heretgia. Un anònim em posa a caldo (em diu "gilipollas", però ja estic acostumat; m'ho diu fins i tot Rus). El "recomanador" replica i em demana disculpes. Torna l'insultador, l'amo del bloc replica, el recomanador demana disculpes (que no calien)... Mare meu, com està alguna gent! Puc discutir, polemitzar, dialogar... el que vulgueu, amb Justo Serna, amb Paco Fuster i amb qui siga que signe els seus escrits. Amb un anònim que té com a nick Pumby de Villa Rabitos, no.

3 comentaris:

Francisco Fuster Garcia ha dit...

Benvolgut Urbà: pensava escriure't per a contextualitzar-te l'assumpte però ja veig que ho tens controlat. Veig també que t'ho has pres amb naturalitat i resignació (no sé si cristiana). No esperava menys de tu.

Com a persona familiaritzada amb els blogs, ja saps que aquest món està habitat per una fauna molt diversa i que la idea de respectar les opinions de la resta encara que no ens agraden, és una idea absent en l'ideari d'alguns.

En qualsevol cas - i per difícil que et puga resultar de creure ara - et reitere que estàs convidat a participar al blog de Justo i a expressar les teues opinions lliurement. Es un espai de debat on el 99% de la gent opina i s'expressa de forma argumentada, raonada i amb una educació exquisita. Com que ja coneixes a l'1% restant, et convide a que, quan vullgues, ens conegues a la resta.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Al menys els teus anònims tenen noms graciosos... Els meus ni això, per culpa d'eixe tipus de missatges dilluns vaig optar per tancar el blog, llàstima que només m'ha durat el cabreig dos dies i ja n'he obert altre, en fi.

Aina ha dit...

A mi el teu text em pareix fantàstic. Em va divertir molt llegir-lo.
Si els anònims són anònims, ni cas.
Per cert, Pumby no era el gatet dels còmics?