dissabte, 30 de maig del 2009

TROSSOS I MOSSOS 16

No cal dir que el tema estrella de la setmana ha estat el futbol. No us cansaré amb posts que parlen de la magnífica victória del Barça: els trobareu sense buscar-los. En canvi, sí que us cansaré una vegada més amb material aparegut a la xarxa (i a altres indrets) relacionat amb Plagis. Està bé, que entre uns i altres, no deixem morir la novel·la al poc de temps de veure la llum, com passa massa sovint.

Aquesta setmana n'ha parlat l'amic Manel Alonso al seu bloc Els papers de can Perla. Plagis, sense més, es diu l'article. Gràcies una vegada més, Manel.

També se'n fa ressó l'amic Toni Montes a Nosal3 som + de tres. Si hi aneu, podeu aprofitar per veure la reproducció de l'article que Josep Bausset, un jove de 98 anys, publicava a Levante el dia 27. Rita Barberà i la llengua, porta per títol. Càustic, com sempre, Bausset.

Acabem amb els "plagis". Ha aparegut una crítica de la novel·la al Posdata del Levante. La signa Maria Rosell, i porta per títol Si no és tradició serà plagi.

Si podeu, passeu pel bloc Alavoradelriumare, de l'amic Perucho. Fa un resum d'una "setmaneta especial" a l'article Monarquia bananera amb democràcia de baixa intensitat. Mordaç, càustic i encertat (al meu entendre, és clar).

I una última. Sé que havia promés no parlar del Barça, però aquesta notícia del Vilaweb m'ha semblat tan curiosa que no me'n puc estar.

Fins la setmana que ve. Feu bondat.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

bons comentaris, felicitats