dimarts, 10 de març del 2009

ROMANÇO LITARARI 28 / REMATANT GARBES DISPERSES

Moltes coses, avui en el romanço litarari. Tancaré tres fronts que tinc oberts des de fa temps, i, en acabar, podrem dir allò de "feina feta no porta destorb". Així que comencem.

Primera:
Més val tard que mai. A la fi, les dues presentacions en power point que m'enviaren els amics de l'IES la Serrania del Villar. Mireu-vos les dues presentacions, perquè encara que ambdues comencen amb la caràtula de Femení singular, després són diferents.





Segona: dissabte passat vam presentar Plagis a Castelló de la Ribera (sense perdó). L'amic Juli Alandes va fer de padrí. La veritat és que comença a ser molt estrany fer presentacions dissabte. A més vam haver de lluitar contra enemics molt poderosos, programats a la mateixa hora. A saber:

a) Un Reial Madrid - Atlético de Madrid
b) Un Barça - Athlètic de Bilbao
c) Un concert de la Lira Castellonera (de Castelló de la Ribera), és a dir, la banda del poble (del poble on es feia la presentació)
d) Un parell d'actes fallers.

Tot i això, aconseguirem reunir unes 25 persones, la qual cosa no està gens malament. Content del palament de Juli, content de la presentació de Joan Ramon Murillo, i content del sopar que férem després els tres junts amb Tobies, Roser i Oreto. Una estona realment agradable. Hi tornarem.

Tercera. Això de la millor obra de literatura LIJ de tots els temps, poca calor. Algú s'hi ha engrescat, però poca gent. Així que tiraré pel dret: enquesta al costat amb les obres més votades fins el moment (és a dir, les que en lloc d'un vot en tenen dos), la tiraré llarga perquè vote a muntó de gent, i tràmit cobert. Finiquitat.

Apa! Fins la setmana que ve.