diumenge, 22 de març del 2009

ON ESTÀ? / 31

Si me n'isc una mica de la Ribera costa d'endevinar. Per tant, tornem-hi. És un campanar, ja ho sabeu. O un tros de campanar, millor dit. I una pista: està a la Ribera, però en una zona que, geogràficament... En fi, per qui ho sàpia fàcil, i per qui no ho sàpia, impossible. Com que la foto anterior costà bastant d'endevinar, no sé si era per la dificultat (no crec) o perquè el llibre que oferia no us feia el pes (a mi no me'l fa, ho podeu comprovar ací) o perquè ja el teníeu, us done la possibilitat de triar. Com que vull fer neteja a la biblioteca i tinc bastants llibres repetits (no patiu: estan nous de trinca), us oferesc els següents perquè elegiu el que més us agrade:

Històries urbanes, de Rafael Escobar
El mut de la campana, de Josep Lozano
L'Hereu, d'Alan Greus

Pel que fa a la foto de la setmana passada, com podíeu comprovar només punxant a la imatge (aquesta setmana ja ho he corregit) es tractava de l'aqueducte de Morella. La imatge que us pose és una altra perquè la que vaig penjar la setmana passada tenia copyright i l'autor m'ha demanat que no la faça servir. Mea culpa i gràcies, per no fer-me-la llevar. El guanyador, Vicent Girbés, que rebrà el llibre en breu i el dedicarà a una bona obra.

3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Els campanars són tots iguals... jo d'eixe aixina a simple vista haguera dit pos jo què sé, el de Benimarfull mateixa, però Benimarfull no està en la Ribera.

Pa campanar bonico bonico i diferent al de tots els puestos el del meu poble, que diuen (diuen) que el va fer un discípul de Gaudi...

Speaker ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Speaker ha dit...

Crec que la gent de Ribesaltes glopeja una exquisidesa semblant a la que fa famós el poble on hi ha aquest campanar...