dilluns, 30 de març del 2009

ALERTA CON ALARTE

Declaracions de Jorge Alarte:

"Nuestra bandera está clara: la senyera. Nuestro himno no tiene dudas: 'Per a ofrenar...'. Nuestra lengua se llama valenciano, queremos que se llame así, apreciamos y valoramos que se llame así y yo me siento orgulloso de usarla bajo esa denominación todos los días, con independencia de que pertenezca a otras comunidades lingüísticas compartidas con otros territorios. Y que no haya duda. El territorio en el que vivimos se llama, se ha llamado y se llamará, Comunitat Valenciana. Nosotros, tal vez, a veces, y siempre en la dimensión interna del propio partido, tenemos gente que reconoce como elementos del pasado histórico otras referencias. Estas referencias no son las mías, no son las del actual socialismo valenciano y no son las del proyecto que estamos construyendo para un cambio en la Comunitat Valenciana. Cada día más deben ser simplemente parte de nuestra Historia pasada".

Proposta de nova sigla per al partit (la proposta és meua)

P{[(S)P]V} – P[(S)O]E

3 comentaris:

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Els nous cadells del socialisme valencià farts d'estar tants anys en l'oposició han arribat a a coclussió que l'única manera de traure del poder al PP és assumir els postulats del PP. Així és com pretenen il·lusionar als votants?
De tota manera es veia vindre. L'avi de la barba blanca Lerma ja va posar les bases per al bon funcionament de la sucursal que te el socialisme espanyol en els país dels valencians.
Per cert Alarte no s'ha fet blaveret, ell és simplement un nacionalista espanyol, no sé si d'esquerres.

Speaker ha dit...

Està bé que diguen de quin pal van, per si encara hi havia dubtes. No m'estranyen en absolut les seues declaracions, i les agraïsc. Sinceritat, doncs

Salut!

Francesc ha dit...

Aquest xicot, l'Alarte, no fa cara de massa intel·ligent. Bé, dit siga sense conèixer-lo de res. Igual m'equivoque. De tota manera, el PSOE (això de PSPV és més que prehistòria per a ells) sempre ha tingut clar que per a ells Espanya és l'important i les autonomies són com una pigota borda necessària i recurrent amb la qual s'ha de conviure. Com una mena de "la riqueza y diversidad de los pueblos de España" que deien no fa massa des de Madrid estan. Si es pensen que així els votaran més, van ben apanyats. Li estan fent el cul encara més gros al PP. Salutacions des de la Ribera