dissabte, 21 de febrer del 2009

TROSSOS I MOSSOS 7

Els retalls de la setmana. En primer lloc, teniu l'entrevista que Alfons Navarret em va fer per al programa Mar de muses, de Ràdio Burjassot. La veritat és que vaig passar una estona agradable, amb l'Alfons i el seu to intimista



També us enllace una notícia que m'ha enviat Joan Carles Girbés, i que es troba al bloc Sobre llibres. La que han muntat entre l'Adriana Pichini i els responsables de la pel·lícula El curioso caso de Benjami Button, amb el Francis Scott Fitzgerald pel mig! I jo que pensava que la trama de Plagis era un tant enrevesada! Mireu, mireu, el que fan altres i veureu en què consisteix un metaplagi.

Com que he eliminat l'apartat Off the record, les confidències que rep dels lectors les faré ací. Això sí, respectant l'anonimat, perquè altrament la persona en qüestió hauria pogut triar un comentari al bloc. M'ha fet especial il·lusió un correu que he rebut on deia:

Ho vaig passar molt bé llegint Plagis. Em vaig divertir. Vaig entrar al joc de les intertextualitats: entre registres, entre dialectes, entre autors, entre gèneres... Especialment divertit el joc amb les onomatopeies. Jo vull ser catacrac! La recomanaré.

Estic tota la setmana esperant fotos del V Encontre d'Escriptors de la Ribera per penjar-les, però no m'han arribat. De moment, només us puc enllaçar la crònica d'Enric Lluch a Tirant a Fotre. Després d'una descripció tan detallada, crec que no hauré d'afegir res més.

Unes notes sobre el llibre electrònic, a El rastre de Clarisse, de Vicent Usó. Els primers llibres digitals en català, es diu el post. Són també recomanables els comentaris.

Deixant ja l'esfera personal, a Teoria del caos, el bloc de Pau Alabajos, crec que hi ha una anàlisi ben lúcida (com sol ser habitual) del que passa a Canal 9: Telecamps, es diu el post.

I acabem amb el vídeo divertit de la setmana. Me l'ha enviat Teresa Llàcer, i és un sketch de Rita i Camps a Polònia. Allà va.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquí teniu un bloc per signar en defensa del toponim oficial CALP:

http://mascarat.blog-activo.com/index.htm

Endavant.