dimecres, 18 de febrer del 2009

ROMANÇO LITERARI / 25

Com us deia ahir, s'acumulen les coses. Anem a dividir-les doncs per apartats.

a) Els amics Alberto López i Roberto Alegre m'envien des del Villar dos muntatges en Power-point que van fer amb motiu de la meua visita a l'IES La Serrania. Malauradament, per més que ho he intentat, no els he pogut penjar ara i ací, ni en el post ni en una finestra lateral. He fet el mateix de sempre, i no sé què passa que no funciona. Mea culpa. Però molt agraït. Promet que si algun dia acabe sortint-me'n tècnicament us en faré partíceps, perquè paguen la pena. Per cert, la mel i l'oli que em regalàreu estan d'allò més bo. Gràcies, una vegada més.

b) Tinc son. El motiu: ahir, dimarts i bon dia, em vaig gitar a les dos del matí, i ja n'he perdut el costum. Però el sarau s'ho valia. Vaig sopar (de dreta a esquerra, en taula circular) amb Víctor Labrado, Santi Vallés, Vicent Simbor, Carme Gregori, Àlan Greus, Lurdes Barberà, Toni Martínez, Josep Lozano i Magda Añón. N'he saltat un, voluntàriament: entre Simbor i Gregori hi havia el pare Josep Massot i Muntaner, la visita del qual era el motiu de la trobada. Un savi (ja ho sabíem) i personalment un encant. Com tots podreu suposar en veure el nom dels comensals, la xarrada girà bàsicament al voltant de la tauromàquia. I espere que la citació nominal no moleste ningú, però és d'aquelles coses que si no les contes rebentes.

c) Com que ja és oficial i públic, ho puc compartir amb tots vosaltres: seré jurat de la XVI Edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida. Les bases estan acabades de publicar, i evidentment encara no he rebut cap original. Però a casa han començat a mira-me malament i a fugir-me. Espere que la cosa acabe bé.

d) A Rebomboris, la revista digital de l'IES Almussafes, han fet un post sobre la visita que hi vaig fer per parlar de Plagis, amb tags inclosos. Se'm fa estrany escoltar la meua pròpia veu, però les coses són com són.

e) Dissabte 21, a les 12 del matí, presentarem Plagis a la llibreria l'Esplai de l'Alcúdia (no sé l'adreça, però és la de Néstor i Lluïsa). La cosa serà més aviat informal, perquè no m'hi acompanyarà cap persona seriosa com les altres vegades, i a més Toni de l'Hostal ha confirmat la seua presència. No cal dir que esteu tots convidats.

f) La presentació de Plagis a Castelló de la Ribera (sense perdó) ha estat ajornada per motius de disponibilitat del local. En lloc del dia 28 de febrer, es farà el 7 de març a les 20 hores, als locals de la Societat Musical. Aquesta serà una mica més seriosa (o no) perquè m'hi acompanyarà Juli Alandes. També esteu convidats. Però no cal que vingueu a totes, que acabareu amb sobredosi.

I de moment és tot (us sembla poc?). Hi ha un parell de coses més rodant, però encara estan pendents de confirmació. Preferisc fer com les folklòriques, que diuen que parlar-ne dóna mal fario. Fins la setmana que ve, doncs.

2 comentaris:

TdlH ha dit...

Tu, tomaquero, & com me se crussen ês cables agarre el guitarró i el dissabte vos faig una estrena mundial de les meues...

ginjol ha dit...

Pos no'staria malament! En guitarra d'un atre, bones guitarraes!