dilluns, 9 de febrer del 2009

ON ESTÀ? / 24

La foto de la setmana. Ja sabeu les condicions. Envieu un correu-e a l'adreça que trobareu a la dreta i el guanyador rebrà un exemplar de Femení singular. Crec que és complicadet per a qui no ho haja vist mai, i fàcil per a qui ho veja sovint. Avise que no està a la comarca de la Ribera. Si Fra Gabla l'encerta, ja no sabré què posar per despistar-lo. És una màquina! Tot i que escriu comentaris per despistar, després, per via interna, sempre dóna la resposta correcta. Hi deu haver trampa. Ja me la contarà. On està?

La imatge de la setmana passada era bastant fàcil. Es tracta del monestir de la Murta, a Alzira. Us deixe la imatge sense manipular. Han encertat moltes persones, la majoria d'elles (voluntàriament) fora de concurs. Però justament el primer a contestar entrava al bombo. És Francesc Gascó, a qui li lliuraré personalment l'exemplar de Femení singular dissabte 21, a la presentació de Plagis a la llibreria l'Esplai de l'Alcúdia.

2 comentaris:

TdlH ha dit...

Cagu'en SOS! Hauria jurat qu'era la Muntanyeta del' Sants, perô bé...
Cert que tammé té algo a vôre & els «ungulígraðs» 'ixos, no?

Anònim ha dit...

Gínjol, la cosa està en que penjes llocs on he estat, que vols que fem, uno, que no para en torreta, no hi ha més secret.

I vosté, Tio Tòni, no es tuuuufe, que tindrà una putxà de tensió.
Clar que sempre te a veure alguna cosa amb els ungulígras, en aquest cas és que ells no hi van...

Prim i mirat.