diumenge, 11 de gener del 2009

TROSSOS I MOSSOS 1

Tanquem la setmana encetant un nou apartat. Trossos i mossos estarà dedicat a aquelles coses que més m'hagen cridat l'atenció al llarg de la setmana.

En primer lloc, crec que és molt interessant l'article El polvorí de Gaza, aparegut al Mediterraneo i reproduït al blog El rastre de Clarisse, de Vicent Usó. Versa sobre el conflicte entre Israel i Palestina, i em sembla molt lúcid.

També paga la pena Bolets i bromera del blog A l'ombra del prat, de Pep Castellano. Tracta una polèmica de la qual jo mateix he parlat en aquest blog. He promés de no tornar a fer-ho. Però una cosa és parlar directament i una altra remetre-us a altres llocs.

Igualment atractiva és la cavil·lació Una tendència que em té perplex. A Vista parcial Tobies Grimaltos posa de manifest alguns excesos en els darrers temps en el camp de la creació lèxica.

I per acabar amb humor, Una mica de surrealisme per alleugerir la tornada. Apareix al Bloc del oients de "Versió RAC 1", gestionat per l'amic Xavier Vidal. Avui dia entrevisten qualsevol, i alguns fan riure, què voleu que us diga.

1 comentari:

Corpi ha dit...

Interessants referències, pegaré una ulladeta.