dilluns, 26 de gener del 2009

ON ESTÀ? / 22

La foto de la setmana passada, completa. Efectivament, es tracta d'un rellotge de sol. Concretament, del que va fer Manuel Boix i està a Otos, com tants d'altres. Com diu Fra Gabla, que no se'n perd una, és un rellotge mural de marbre que fa referència al passatge de l’Odissea en què Ulises mata el gegant Polifem clavant-li una llança a l’ull. El guanyador ha estat Raül Sanxis, d'Algemesí, que ho encertà pràcticament de seguida. Rebrà un exemplar de Femení singular, els pròxims dies (no sé si molt pròxims, perquè no me'n queden i fins que no m'arriben no li'l podré trametre).

A sota teniu la imatge d'aquesta setmana. Un tant críptica, potser. El premi, un altre exemplar de Femení. Però recordeu: les fotos no sempre tenen a veure amb els ungulígrads, i la contestació l'heu de trametre via correu-e per no (acabar de) desfer l'encanteri fins dilluns que ve. On està?

4 comentaris:

Francesc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ginjol ha dit...

Uff!
He penjat el post a les 00.01, i a les 00.33 ja tenia una resposta (correcta!) al meu correu. Per tant, ja n'hi ha guanyador!
Cada dia correu més!

Anònim ha dit...

Txà Ginjol, com que no te a veure amb els ungulígrads??

Els que la van fer no menjaven una espècie d'ungulígrad.

I ara el poble en està, viu gràcies a una espècie d'ungulígrads metàl.lics...

Prim i mirat.

ginjol ha dit...

Efectivament, Prim i mirat, però he dit que no NECESSÀRIAMENT ha d'estar relacionat amb els ungulígrads, no que aquesta en concret no hi estiguera.