dilluns, 19 de gener del 2009

ON ESTÀ? / 21


La imatge de la setmana. Més que saber on està, abans haureu de saber què és. Si sabeu què és, tindreu una molt bona pista per saber on està. Encara que potser algú sàpia què és, però no on està. El que trobe difícil és que ningú sàpia on està sense saber què és. Val, deixe d'embolicar. El premi, un exemplar de Femení singular. On està?

Quant a la foto de la setmana passada, com és costum, us la deixe sencera. És la torre de sant Miquel, a Corbera. Vam tenir un guanyador i tot, però momentàniament ha desaparegut del mapa i no li puc fer arribar l'exemplar de Plagis. Ja respirarà.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

vaaa dona'm la pisteta.....

Estarà a un poble ombrienc on han fet una festa molt popular als ungulígrads??

Prim i mirat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ginjol ha dit...

Raül, el comentari l'he suprimit jo. La resposta és correcta, però no la farem pública fins dilluns que ve. De tota manera, ets el guanyador. Envia'm les teues dades per correu electrònic (el tens a dalt de tot a la dreta) i et faré arribar un exemplar de "Femení singular".
Una abraçada.

kirikú ha dit...

Urbà,

Aquesta vegada sí que la sé, segur! Però com que ja ho han dit ... Xè quina pena!

L'artista és un conegut pintor/il·lustrador/cartellista de la Ribera del Xúquer, concretament de la capital cultural de la Ribera del Xúquer (segons TdH). Encara que la part tècnica de l'artefacte l'ha feta un físic/escriptor/restaurador/animador cultural ... conegut, justament per ser especialista en construir-ne i per haver omplit el seu poblet de la Vall d'Albaida d'aquests artefactes. I precisament d'eixe pobliu de la Vall d'Albaida prové aquesta foto.

Pos si vaig visitar eixe poblet no fa massa temps ... te'n recordes prim i mirat?

Ciao

ginjol ha dit...

Kirikú, sí que saps on està, sí. I tu també, prim i mirat, però això teu ja és normal. No en penge cap que no conegues!

Anònim ha dit...

Ei Kirikú, clar que ho recorde, La Vall és una de les meravelles del mon.
Gínjol, home tampoc és aixina, alguna no, que no vaig diferenciar el pont d'Alzira del de Fortaleny.
La clau està en els ungulígrads, ja que a banda de la festa del dissabte, l'autor tècnic te una ungulígrada a casa, encara que en aquest cas podria estar també lligat als vúlpids.
Prim i mirat.