dilluns, 12 de gener del 2009

ON ESTÀ? / 20



La imatge de la setmana. Com que la proposta anterior no va tindre cap resposta correcta, dec suposar que és perquè no hi havia premi. Fins i tot, Emili Morant va fer un intent d'encert, que després va esborrar als comentaris, i posteriorment m'he quedat esperant la resposta correcta al correu elctrònic. No ha arribat. En fi, que em queda un Plagis per casa que s'havia quedat despistat pels prestatges. És el premi de la setmana a qui endevine la localització i el nom del que podeu veure a dalt. On està? Ja sabeu que només valen les respostes por correu electrònic, no als comentaris.



Quant a la imatge de la setmana passada, la podeu veure ara al complet, inserida en el conjunt. Així és més fàcil? El detall és un dels tres templets (edicles, en llenguatge arquitectònic) que rematen la terrassa de l'edifici de la Fundació Bancaixa, a València. Com que l'edifici en són en realitat dos, cal aclarir que es tracta del més monumental, el que fa xamfrà amb el carrer de la Mar i abans fou el palau dels Crespí de Valldaura. S'ha de mirar avall, per no trepitjar res indesitjat, però... De vegades s'ha de mirar també amunt! Tantes vegades com hi haureu passat!

7 comentaris:

Emili Morant ha dit...

Si et quedes més tranquil, no ho havia encertat. Hagués dit que era l'Ajuntament de València, però així al vol, sense pensar-ho massa. Almenys havia encertat la ciutat...:-)

Anònim ha dit...

No em va donar temps a encertar-ho, com que la setmana era més curteta... però tenies raó, tenia a veure amb els ungulígrads financers.

Anem a veure si aquesta puc.
Té alguna cosa a veure amb els ungulígrads? mira que el dissabte és la seua festa....
Prim i mirat

ginjol ha dit...

Emili, la veritat és que em quede més tranquil.
Prim i mirat: no té a veure amb els ungulígrads. Té a veure més aviat amb els còrvids.

TdlH ha dit...

Quê collons és un «ungulígrað»? Jo 's que sóc de lletres...

Anònim ha dit...

Txà Tio Tòni, pâix mentira! que lo disapte és el seu sant, i el dels animalets estos tamé.
Un ungulígrad és un mamífer terrestre que quan va acaminan només xafa amb la punteta dels dits, i si també és artiodàctil vòl dir que te peüngles a la punta dels dits, però si damúnt parlem de la família dels suiformes, això és un sinyor PORC.
Però, Txíntxol diu que no, que còrvids, aixina es que negre botifarra, i dels passeriformes que son una família de cantaôrs afamats.
Encara que per les pistes ho semble, no crec que estiga a Aixàtiva....
Per cert, lo dissapte al seu poble fan dansà?
Prim i mirat

ginjol ha dit...

Ja tenim guanyador! El Pep Sigalat ha encertat quina és la ubicació exacta de la imatge. La meua enhorabona, perquè feia setmanes que ho intentava. Li enviaré un exemplar de Plagis.

Anònim ha dit...

Vótova!! ja he tornat a fer tard..

Prim i mirat.