dilluns, 29 de desembre del 2008

ON ESTÀ? / 18

Després d'uns dies de descans tornem amb les fotos. La imatge de la setmana és la que teniu a sota. Una mica borrosa, amb fils de la llum (de la llum?) que la creuen de banda a banda... Però crec que no és massa difícil. Com que la setmana passada, després de mil divagacions, ningú no em va enviar la resposta correcta al correu electrònic, repetim premi: un exemplar de qualsevol de les meues obres editades. On està?
I ací teniu la foto completa de la qual es mostrava un detall la setmana passada. És del que originàriament era la porta d'entrada al mercat d'Alginet. Després, en fer les casetes centrals, es va tapar la porta (de manera bastant barroera, com es pot comprovar). Des d'aleshores, l'accés, en lloc de ser al centre està a costat i costat. Podeu delectar-vos amb el cartellet de què parlava algun comentarista. La cosa reallment és de far west, o d'atrezzo de TV movie (barata).

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

aquesta última foto té una mica forma de cara, no?

Anònim ha dit...

Pot ser té alguna cosa a vore amb pobles veïns i mitjans de transport?

Bon any i tot aixó que toca dir ara.

Merxe.

Per cert,com dus allò del club de lectura?

ginjol ha dit...

Hola.
Ja tenim guanyadora. És Oreto Doménch, de l'Alcúdia. A triat un exemplar de Plagis. Li'l faré arribar.
Merxe, ho has encertat. Això del club de lectura ho faré durant les vacances i a any nou començarem a moure-ho. És que vaig de cap!