diumenge, 21 de desembre del 2008

ON ESTÀ? / 17

Bé, dons la imatge de la setmana passada era un detall d'aquesta font que hi ha a Albalat de la Ribera. Un espai creat per Manuel Boix
La foto d'aquesta setmana, complicadeta, ho reconec. O, almenys, així ho crec, però sempre hi ha algú que ho encerta. Com que la dificultat és gran, el guanyador podrà triar un exemplar de qualsevol del meus llibres publicats (tampoc hi ha tant on triar: només tres). On està?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que ho poses cada dia més difícil....

Tindrà alguna cosa a veure aquesta finestra modernista amb els ungulígrads???

Prim i mirat...

ginjol ha dit...

Prim i mirat, té a veure amb els ungulígrads. De fet, per via interna has estat més explícit, i molt generós. Així que... el concurs continua. A algú li he donat una pista boníssima pensant que el premi estava donat, però la pot aprofitar sense cap problema.

Anònim ha dit...

Potser té a veure amb una famosa restauració que l'equip de govern del poble en qüestió va fer anys enrere i que va tindre com a punt cimer un cartell tipus far west que fa llàstima de vore??? Quina llàstima de reformes!

Una abraçada.

A.G.

Anònim ha dit...

Be, aneu donant més pistetes...
O siga que es tracta d'un edifici municipal, modernista, i te a veure amb ungulígrads...
D'eixa época sols pot ser un escorxador o un mercat, ja que als dos maten o venen ungulígrads.
Ja anem acostant-nos.

Prim i mirat

ginjol ha dit...

Si a tot. Sobretot al "lletreret" que podreu veure dilluns quan penge la foto sencera. És de concurs. De far west o d'atrezzo de TV movie barata. Quin gust, Déu meu!