dilluns, 15 de desembre del 2008

ON ESTÀ? / 16

La foto de la setmana. Una mica distorsionada, per fer-ho més divertit. Un element que no se sap ben bé què és (o sí?) que forma part d'un conjunt. On està? El premi, per segona setmana consecutiva, un exemplar de Plagis. Quan s'acaben ja veurem què fem. La foto de la setmana passada va donar lloc a molts comentaris. La majoria erronis. Hi ha bastants ponts de ferro sobre el Xúquer, i són molt semblants. Al final, Margarida va encertar que era el de Fortaleny. Ha guanyat un exemplar de Plagis. Us deixe la foto completa.






5 comentaris:

ginjol ha dit...

Ja tenim guanyadora! Déu n'hi do! Carme T. ha contestat la pregunta correctament. M'ha enviat només 14 mails, el primer a les 0.22. I vaig penjar el post a les 0.05! Segons confessa Carme, estava esperant que el penjara per guanyar-se l'exemplar de Plagis! Apa, doncs ja el tens.
Una abraçada

Ricard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard ha dit...

Ja veig que aviat han identificat aquesta magnifica obra de Manolo Boix (http://www.manuelboix.com/) que es pot vore a la font de la Plaça Major d'Albalat de la Ribera.

Per cert, aprofite per comentar-te que va ser molt interessant la nostra trobada "accidental", el passat divendres a Castelló de la Ribera.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Pos jo ni idea d'on podria estar l'home espatarrat este. De fet, ignorant de mi, encara no he reconegut cap dels ON ESTÀ? que has posat des de que et mire el blog... ay...

ginjol ha dit...

Interessant sens dubte, Ricard. Espere que ens tornarem a veure aviat.
Princesa, no patisques, un dia posaré un paissatge mariner i de segur que el localitzes. O algun after. Ja m'ho pensaré.