diumenge, 14 de desembre del 2008

RAPSÒDIES I RENILLS / 16

Setmana rara. Les visites han caigut en picat, i la meua activitat una mica també. Supose que la causa és la mateixa. Molts exàmens, moltes avaluacions, en el meu cas. I com que tinc molta parròquia del ram de l'ensenyament... Però en fi, espere anar tornant a agafar força. L'únic que em sap greu és que ningú no ha dit ni ase ni bèstia del llistat de les millors obres de la literatura universal. No us preocupeu: jo hi insistiré, i si cal, buscaré solucions.

La rapsòdia de la setmana (amb uns dies de retard) per a l'amic i company José Luis Requena, que s'ha emportat el primer premi de la convocatòria de Premis 2008 de la Comunitat Valenciana a materials didàctics per a la millora del rendiment de l’alumnat en l’ensenyança bàsica, en l’àmbit Científico-Tecnològic de la categoria d’Educació Secundària Obligatòria. Enhorabona! Ho podeu llegir a Rebomboris, la revista escolar digital de l'IES Almussafes.

El renill, una vegada més, per al Consell. Vintena sentència en contra de la seua tossuderia. Se n'assabentaran ara? Crec que no, perquè les dinou anteriors no ho han fet. Ho podeu llegir a molts llocs, però us enllace a Dissidències.