dilluns, 3 de novembre del 2008

ON ESTÀ? / 10


Bon campet. Dels pocs de gespa que queden per la rodalia, amb la moda de la moqueta. No m'agrada la moqueta. On està? I ja posats, com es diu? I més encara: m'interessaria saber qui hi ha jugat, i amb quin equip.

La foto de l'altre dia, evidentment era de la plaça de Benifaió. Les dades que aportava Paco, el lector prim i mirat, eren del tot correctes, i Joan, amb això de Benifaiork ho deixava gairebé clar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Inauguració: 1981. Hi jugà Kempes i Bonhoff. Guanyà el València a l'equip local per 1-10. Més dades: el primer gol oficial en lliga el marcà de lliure directe el central de l'equip local, de nom Tudela, contra el Torreblanca. Resultat: 5-1. Temporada 1981-82.

Em sembla. I Urbà, tu i jo hem fet molts quilòmetres, per ací. Una abraçada.

ginjol ha dit...

Una abraçada, anònim amic. Però per les dades que dones, conegut. Efectivament. Recorde com si fóra avuí el gol de Vicent Tudela de lliure directe, a la porteria nord. Poc de temps després, Mendoza marcà a l'altra porteria el gol que ens donà l'ascens a la tercera divisió. Jugàvem contra l'Espanyol, de Sant Vicent del Raspeig, i el porter es deia Salmerón i acabà jugant en segona divisió. Enyore aquell equip. Sens dubte, avuí jugarien a la segona B. Com que encara no hem descobert el nom del poble on està el camp ni el seu nom, la cosa resta en peu. Si voleu afegir romanços, ho podeu fer. És més, s'agrairà.