dilluns, 17 de novembre del 2008

ON ESTÀ? / 12

Us agrada portar la contrària. Publique fotos fàcils i em contesten quatre gats. Publique fotos més complicades i tinc set o vuit comentaris. Doncs vinga, juguem-hi. A partir d'ara publicaré fotos distorsionades, menudes, o que mostren només un detall del conjunt. Aquesta setmana, les tres coses alhora. Això sí, premiaré la dificultat. El primer que m'envie un correu electrònic on em diga a quin conjunt pertany la foto i en quin poble està, rebrà a sa casa (o on em demane) un exemplar de Femení singular. Es poden deixar suggeriments als comentaris; fins i tot es pot donar la resposta, però com que així la cosa perd la gràcia, el premi serà per al primer correu. El teniu a dalt.

Pel que fa a la imatge de la setmana passada, efectivament, com suggeríeu gairebé tots i ningú no deia obertament, és un detall d'un dels pilars de la plaça Navarro Daràs de Carcaixent. I dolces!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Va dos pistetes:
És un personatge que porta un ciri,
i és d'un poble on també para el tren de la Calculadora....
i no dic res de la frase local que no els ve massa be.

Satsuma ha dit...

El Monument a la Muixeranga a Algemesí.

Tirant al cap ha dit...

Del poble del guanyador del premi d'assaig Mancomunitat de la Ribera Alta d'enguany!

ginjol ha dit...

Va bé la cosa. Però encara no tinc cap correu. HI ha un llibret en joc... Si ningú no el vol...

ginjol ha dit...

Bé, ja tenim guanyadora. M'ha escrit un correu amb la resposta correcta. És Empar Talens, a qui enviaré un exemplar de FEmení singular (si em fa arribar la seua adreça!).