dilluns, 1 de setembre del 2008

SETEMBRE, SETEMBRE!


A la fi ha arribat setembre! He trobat molts blocs de gent que es dedica a l'ensenyament (també d'altra, però bàsicament mestres i professors) i que compten l'any de setembre a agost, i no segunt els paràmetres normals (que, per altra banda, són també d'allò més arbitraris). El cas és que avui he tornat a l'institut i a hores d'ara ja tinc una bossa immensa plena d'exàmens per corregir en temps rècord, perquè dimecres són les avaluacions. Cap problema: sé per experiència que al final estan tots corregits quan toca. El que encara no sé és com ho fem, però al final cadascú té la seua nota. Justa, crec.

Ja he avançat algunes de les novetats que pense introduir al bloc. També pense sistematitzar-les. Dilluns penjaré la imatge perquè endevineu on està el paratge, l'edifici, el carrer, o el que siga. Ja en teniu un penjat de dilluns passat, i com que agost sembla un mes inhàbil per a tot açò de la blogosfera, avui no en penjaré cap. A setmana vençuda donaré la solució, si no rep abans comentaris que ho encerten. Dimecres penjaré algun pensament relacionat amb la literatura, i divendres un altre que tinga a veure amb la llengua. Com sempre, seran més aviat romanços que qüestions erudites. L'apartat de dimecres es dirà Romanço literari, mentre que el de divendres portarà per títol A la punta de la llengua (amb permís del Miquel Desclot, de qui copie el sintagma). La resta dels dies (o fins i tot aquests dies, segons em vinga bé) penjaré també altres coses, com crítiques literàries o altres qüestions que em passen pel cap. I, com ja us he avançat també, aquests primers dies us hauré de parlar de Plagis, la meua nova novel·la, que podreu trobar a les llibreries a partir del dia 10. Avançaré presentacions, rodes de premsa, etc. De moment ja està pràcticament tancat que divendres 26 de setembre la presentarem a Alginet, i dijous 9 d'octubre a Terrassa. En un dia tan assenyalat s'ha de fer País a Catalunya. Dels presentadors ja us en parlaré, però són de luxe. Us deixe a dalt la portada per si voleu anar fent-vos a la idea. O per anar fent-me a la idea jo mateix.

A reveure.

3 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola, Ja s'han acabat les vacances? Ha, ha, ha. És broma.
Ja era hora que isquera al mercat la novel·la. A vore si puc anar a alguna presentació, si no són molt lluny. Per cert, haurem de quedar per fer comentaris enguany o què?
Besets.

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats pel llibre i molta sort

ginjol ha dit...

Roseta, això dels comentaris encara no està clar. Però és probable que sí. I pel que fa a les presentacions, a Alginet en fem una el 26 de setembre. L'altra presentació ja confirmada és més lluny: a Terrassa, el 9 d'octubre.

Gràcies, Jesús. I no puc estar-me'n de recomanar els teus llibres. Especialment "Postres de músic", unes magnífiques pindoletes amb sorpresa final. Confesse que encara no he llegit "El vertigen del trapezista", i no per falta de ganes. Una abraçada.