divendres, 26 de setembre del 2008

PLAGIS MULLATS

Ho sent, però avui toca. L'apunt A la punta de la llengua, que sol aparéixer divendres i que ja tinc preparat, el penjaré demà, o diumenge. Però avuí presentem Plagis a Alginet. És la primera presentació, i al meu poble. Ací plou. Això pot retraure la gent, però també va bé perquè, cas que hi haja poca concurrència, sempre és una bona excusa. Els incondicionals (la claca) hi seran, i la resta, qui vinga benvingut. Així que ja ho sabeu, a les vuit de la vesprada, a la Casa de Cultura d'Alginet. M'acompanyaran dalt de la tarima Maria Company, regidora de Cultura, Joan Carles Girbés, director de publicacions de Bromera, i Vicent Borràs, escriptor, que farà de mestre de cerimònies. A qui vinga, agraït, i a qui no vinga, disculpat. Ja us contaré com ha anat, si pot ser amb foto inclosa.

3 comentaris:

Lletra ha dit...

Enhorabona, amic!
I, alhora, disculpar-me per no poder assistir. Potser, pensaràs que són excuses de mal pagador, però no. M'han encolomat el meu nét i no puc defugir aquesta responsabilitat (i gust, clar), per res del món. Quan arribes a la meua edat (mare, si t'en falta) i sigues avi, comprovaràs que és una cosa tan especial que la resta dels assumptes queden en segona línia. Fixa't que ni tan sols guaitaré el morro per la plaça de bous (estem de festes, clar) a no ser que el nano em diga que vol anar-hi. De tota manera, amic, l'enhorabona des del fons de l'arreleta de l'ànima.
Una abraçada ben forta.

Lletra ha dit...

I perdona les errades ortogràfiques (allò del te'n falta, per exemple), però les presses, ja se sap.
Més enhoresbones!

ginjol ha dit...

Els avis (en el sentit estricte de la paraula) queden disculpats de qualsevol acte social que no siga traure els néts al solet.
Gràcies, de totes maneres, pel comentari.