dilluns, 29 de setembre del 2008

ON ESTÀ? / 5


Bé, ja veig que no em feu comentaris a aquest apartat (zero comentaris a l'anterior, tot un rècord), però jo vaig a la meua. La foto de la setmana passada és de la Plaça Vella de Terrassa, on Carles manté dues converses a Plagis (una amb la Txell i l'altra amb Vicent). S'hi veu la façana de l'església, i era fàcil. Però...

Abandone una mica les localitzacions geogràfiques de la novel·la, a veure si us engresca més. La foto d'avui és simplement d'un dels pobles més bonics que mai no he vist. És preciós vist des de la muntanya cap a la mar, o des de la mar cap a la muntanya, com en la imatge. Ja sé que és tòpic i facilet, però fins i tot així tinc dubtes que algú en faça cap comentari. On està?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jurava que molt a prop hi ha el palau de la Pena...

Salutacions

Anònim ha dit...

Cudillero. O almenys això 'diu' la fotografia quan la 'punxes'. (Fes-t'ho mirar per a pròxims 'On està?'. És una constant en aquest apartat.)
Abraçada.

ginjol ha dit...

Els dos bé. Ginjoler, ja ho sé, però confie a què no punxeu, perquè no sé com evitar-ho. Apel·le a la solidaritat ginjoleril. Potser posant un nom diferent a l'arxiu, només?