diumenge, 14 de setembre del 2008

On està? / 3

On està aquesta plaça? Com que està lluny de casa meua, espere que aquesta setmana la gent no es retraga, i que envie un comentari si en sap la contestació. Una pista? Una conversa entre dos dels protagonistes de Plagis s'hi esdevé. Preciosa, la plaça, per cert, una de les més boniques que he vist enlloc. I preciós el poble.

Pel que fa a la foto de la setmana passada, la de la palmera, està al meu poble, Alginet. Concretament al carrer del doctor Gómez Ferrer, encara que tot el món li diu el carrer de la Palmera. És molt comú al meu poble (supose que també a altres) que alguns carrers tinguen un nom oficial i un altre pel qual és conegut per la gent. Ací, a més del que ja hem dit, el carrer de sant Josep és el carrer Ginebra, el carrer de Sant Martí és el carrer dels Escorrims, el del Magistrat Greus és el carrer Nou, i el carrer d'Alfonso és el carrer de les Monges. L'anterior corporació municipal va retolar-los amb la doble nomenclatura, i l'actual, d'un altre partit, ho ha respectat. A mi m'agrada. Com també m'agrada haver de fer una essa per esquivar la palmera, quan circule pel carrer de la fotografia. El problema és divendres, quan la proximitat del mercat fa molt temptadores la places d'aparcament que haurien de quedar lliure a costat i costat de l'arbre i no es pot passar de cap manera. Tot siga per la conservació dels arbres.

2 comentaris:

Satsuma ha dit...

Jo crec que és la plaça de la Constitució de Sóller, per on passa el tranvia.

És un lloc preciós i a les tauletes que es veuen a la foto serveixen uns granissats de fruita natural boníssims.

Sí que és un poble bonic!

ginjol ha dit...

Satsuma, de moment només et dic que he passat pel teu bloc i és una llàstima que estiga parat. Si et decideixes a reprendre'l m'ho dius i t'enllaçaré.
Pel que fa al granissat, jo també me n'hi he fet un, de taronges de Sóller, justament, i estava ben bo. Vols dir que aquesta plaça és la mateixa?