dissabte, 1 de març del 2008

AMB L'ÚLTIM TOC A LA FI DEL MÓN

Bé, a la fi del món tampoc, que en realitat no eixirem de la Ribera. Però el ben cert és que la companyia suecana representarà novament una selecció de contes del meu recull Femení singular. El primer "bolo", inserit en la programació de la Setmana de la Dona, serà dimecres 5 de març a les 18.30 a la cafeteria de la Casa de la Cultura d'Almussafes. En aquesta ocasió hi serem també l'Abel Guarinos, que farà la presentació del llibre, i jo mateix, que ja veurem el que faig. L'endemà mateix, dijous 6 a les 19 hores, es repetirà la representació a la Casa de la Cultura de Sueca, en aquesta ocasió en format estrictament teatral i sense parlaments.

Una vegada més vull donar les gràcies a L'últim toc i a Abel Guarinos, que tant estan fent perquè els contes continuen vigents quasi un any després de la seua publicació. I alhora, vull convidar tots els interessats a acostar-s'hi als actes. A Almussafes, per deferència de l'Ajuntament (on tinc uns quants amics infiltrats en tasques de responsabilitat), es repartiran quaranta exemplars del llibre als primers visitants.

Divendres faré la crònica dels dos actes, però vaja la cosa com vaja ja estic ben pagat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenim massa assumit que el mercat dels llibres és de bojos? Fa feredat llegir que si "els contes continuen vigents quasi un any després de la seua publicació" és per esforços molt concrets. Quan vas trigar a escriure'ls? Quan haurien de "caducar"?

Que consti que me n'alegro, no és cap crítica cap a tu, lògicament; però la idea fa mal a la vista, i més encara al cap...

ginjol ha dit...

Realment fa mal, Gonzalo, però malauradament és així. I encara sort que no m'ha passat mai com a alguns, que al cap d'un any o poc més els comuniquen que el llibre es descataloga per si vol recollir-ne un grapat per regalar.

Anònim ha dit...

La presentació i escenificació de FEMENÍ SINGULAR a Sueca tindrà lloc a la Casa de la Cultura a les 19:00h.

ginjol ha dit...

D'acord, anònim, ho canvie. Gràcies