dimecres, 7 de març del 2012

NO POLITITZEM LES FALLES

Està molt lleig que alguna gent vaja a les mascletades a llançar consignes polítiques. No és el lloc més adequat, perquè:
a) Esbroncar la vicepresidenta del govern del PSOE... no és polititzar les falles (i que conste que jo també l'hauria esbroncada).
b) Mostrar el març del 2011 dia sí dia també el candidat Rajoy al balcó de l'ajuntament... no era polititzar les falles.
c) Manipular fotos aparegudes en revistes municipals per esborrar algú que no interessa que isca... no és polititzar les falles.
d) Posar per megafonia música del mundialment conegut Vicente Ramírez i censurar la dels grups valencians que canten en valencià... no és polititzar les falles.
e) Muntar la (retrograda i vexatoria per a la dona) Cort d'Honor amb cadelletes dels sectors més reaccionaris de la ciutat per col·locar-les després de presentadores a C9 o per presentar-les a les eleccions en llocs preeminents de partits de dubtosa reputació... no és polititzar les falles.
f) Fer servir la JCF com a aixopluc de personatges semimomificats perquè puguen esbombar les seues idees desbaratades, siguen polítiques, lingüístiques o identitaris... no és polititzar les falles.
Algú m'ha dit que parlar malament de les falles em crea enemistats. Però no ho puc evitar.

2 comentaris:

Xavier Vidal ha dit...

La qüestió, segurament, és: si l'essència de les falles és la crítica política, la sàtira popular cap a la classe dirigent, siga política, administrativa o política, contra tota la casta en peça, no és doblement criticable que algú vulga apropiar-se la festa en una única direcció, de forma partidista, siga pepera, sociata o del tio Ramonet?

Enric Senabre ha dit...

Ja se sap, política només és la que fan els altres. Els neoliberals governants no fan política, fan ciència, o prenen decisions tècniques o decideixen "el millor".
La mare que els ha parit...perdó, sa mare no té res a vore, pobreta, cabrons!