dissabte, 18 de febrer del 2012

EN SOLIDARITAT AMB ELS ALUMNES CONCENTRATS A LA PORTA DEL LLUÍS VIVES


La senyora Paula Sánchez de León recorda sempre que pot que moltes de les manifestacions que es fan contra les retallades són il•legals. S’estalvia però d’explicar qui fa les lleis, i que és ben normal que siga il•legal tot allò que no els interessa que siga legal. També oblida explicar que justícia i legalitat no és el mateix. És clar que tampoc no diu que les reivindicacions dels alumnes del Lluís Vives són justes i lícites, encara que il•legals si es tenen en compte les lleis que ella i els seus sequaços s’han encarregat de posar en vigor. Us assegure que no és un embarbussament.

La senyora Paula Sánchez de León diu que entre els manifestants hi havia “elements violents”. En els vídeos que he vist hi havia més aviat una colla de xiquets manifestant-se i una altra colla d'adults vestits de policies que empraven una força brutal i desproporcionada (i a més fent-se els xulos i insultant). És època de carnestoltes, però aquells paios tenien la mateixa pinta que els policies de tota la vida. La senyora Sánchez de León ha defensat l'actuació d'aquests adults vestits (o disfrassats) de policia, per la qual cosa la delegada del govern  no rebutja la violència, sinó que en reivindica l’ús exclusiu per part de les forces de repressió. A més sembla que en aquest punt ha oblidat allò de la legalitat, perquè supose que atonyinar, detenir i retenir a comissaria menors d’edat sense cap tipus d’assistència lletrada i sense que els pares tinguen la possibilitat d’accedir on són els fills per exercir-ne el dret de custòdia, tampoc no deu ser massa legal. En aquest punt, la legalitat se la passa per l’entecuix, la senyora Paula Sánchez de León, com històricament han fet tots els lleons i les lleones que, amb qualsevol denominació (governador civil, delegat del govern...) han ocupat el lloc de repressor en cap

La senyora Paula Sánchez de León faria bé d’anar-se’n a sa casa. Si per mi fóra, se n’hauria d’anar a un altre lloc on fa més pudor. I si no vol anar-se’n (a qualsevol dels dos llocs proposats), el senyor Rajoy faria bé d’enviar-la-hi de manera forçosa i immediata. No espere ni una cosa ni l'altra, perquè la vergonya de la senyora Sánchez de León i la del senyor Rajoy era verda i se la menjà un burro. I si us he de ser sincer, em dóna igual que aquesta senyora es quede de delegada del Govern, perquè la seua absència seria coberta de manera immediata per algun personatge tant o més sinistre que asseguraria i dirigiria el procés de repressió de qui demana causes tan justes com les que reivindiquen els alumnes concentrats a la porta del Lluís Vives.

Per edat, no puc ser alumne del Lluís Vives, però sí que vull mostrar tota la meua solidaritat amb ells, i també amb els professors, mares i pares que els fan costat. Sou uns valents i unes valentes. Reivindiqueu el que us sembla just a cara descoberta, sense disfresses i sense porra a les mans. Perquè vosaltres sí que teniu vergonya. I dignitat.