dimecres, 9 de març del 2011

PER CERT, UNA DE LES LLENGÜES OFICIALS



I per cert, jo voldria recordar-li que l'altra és el valencià, llengua que vosté, per més que diga, no domina en absolut. D'això sí que entenc, i li puc assegurar que no aprovaria ni l'oral de la JQCV. I per cert, jo voldria recordar-li que vosté és (en teoria) la portaveu del govern de (tots) els valencians. I per cert, li recorde que els altres valencians, els valencianoparlant, sí que parlem castellà. No en conec cap que no ho faça.
De vergonya. Així ens va.

4 comentaris:

Speaker ha dit...

Lamentable. Molt, molt lamentable. Per no saber no sap ni dir la paraula Generalitat, que ja vaig sentir com deia amb ge castellana. Vergonyós.

Està bé que de tant en tant li traguen les vergonyes a este personatge.

Sell*llés ha dit...

Precisament també parle o "parlo" com li agrada dir a la portaveu (possiblement en dialecte barceloní) del tema al meu blog.

Dóna la sensació que el bilingüisme siga el dret a elegir llengua en comptes de dominar les dues. Com som un País bilingüe, ella escull el castellà i ignora el valencià...

Gínjol ha dit...

D'acord, Josep Lluís. I Sell*lles, també d'acord, però cal deixar clar que la tria és assimètrica: tots els valencianoparlants saben castellà, i el fenomen invers no es dóna.

Anònim ha dit...

Dejadla en paz, pobreta, que a mí esta chicona me pone mucho.